Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Joanna C sara Sobczak Monika Kuś Fudi Martyna 20 Łukasz Ch Antoni1234 Marcin Tadeusz (35314 niezalogowanych)
636 Postów
Wyjadacz
Dino napisał:
[quote]tropik napisał:
Dino napisał:
@Hilton:

"Żółta łódź podwodna" była delikatną alujzą zrozumiałą tylko dla wtajemniczonych, ale Ty musiałaś być lepsza .

Widze Dino ze Tobie jest sie ciezko pogodzic z tym ze tu na forum jest ktos bystrzejszy i inteligetniejszy od ciebie.

Nie muszę się z tym godzić, czy nie. Statystycznie rzecz biorąc, zawsze może się trafić ktoś mądrzejszy od Hilton, czy ode mnie, więc nie widzę problemu. Im mądrzejsi biorą udział w dyskusji, tym jej poziom bywa bardziej merytoryczny (warunek: jeśli swoją inteligencję wykorzystują w temacie dyskusji). Poza tym, nie zrozumiałeś właściwego wydźwięku tego postu. No cóż...[/quot

''Im madrzejsi biora udzial w dyskusji, tym jej poziom bywa bardziej merytoryczny"
Dino no to nie bierz udzialu,albo sie wyloguj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak

Całe szczęście , że nic z tego nie rozumiem......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
tropik napisał:
[quote]Dino napisał:
[quote]tropik napisał:
Dino napisał:
@Hilton:

"Żółta łódź podwodna" była delikatną alujzą zrozumiałą tylko dla wtajemniczonych, ale Ty musiałaś być lepsza .

Widze Dino ze Tobie jest sie ciezko pogodzic z tym ze tu na forum jest ktos bystrzejszy i inteligetniejszy od ciebie.

Nie muszę się z tym godzić, czy nie. Statystycznie rzecz biorąc, zawsze może się trafić ktoś mądrzejszy od Hilton, czy ode mnie, więc nie widzę problemu. Im mądrzejsi biorą udział w dyskusji, tym jej poziom bywa bardziej merytoryczny (warunek: jeśli swoją inteligencję wykorzystują w temacie dyskusji). Poza tym, nie zrozumiałeś właściwego wydźwięku tego postu. No cóż...[/quot

''Im madrzejsi biora udzial w dyskusji, tym jej poziom bywa bardziej merytoryczny"
Dino no to nie bierz udzialu,albo sie wyloguj[/quote]

Zabawne, czyżbyś nie był wolny od tego, co mi zarzucasz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
No popatrz Dino, Kowalski mi to wyrwal z ust.
I jestem na TAK, Moze nawet "dupek'' to za malo powiedziane, ale dzisiaj nie bede przeklinal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
Dino napisał:
@Hilton:

Nie rozumiem, po co ciągniesz dalej ten temat? Bawi cie to? Ta aluzja była zrozumiala dla wszystkich , ktorzy odwiedzili forum gitarzysta.pl, zresztą sam hardi sie na tym forum w tej sprawie wypowiedzial. Wiec nie była to z mojej strony zadna plotka. I to nie ja wkleiłam ten utwor na forum zeby sie śmiac w gronie wtajemniczonych tak jak ty, ja napisalam otwarcie na forum to co mialam do powiedzenia.
Nie dowartosciowuj sie kolejny raz moim kosztem, bo to juz jest żenujące.

Nie próbuje się dowartościować twoim kosztem, to twoja domena. Walnęłaś prosto z mostu, owszem, w kontekście dyskusji najmądrzejsze to nie było. Tak przy okazji, kiedy publikowałem wiadomość, jak to nazywasz: "żeby się śmiać w gronie wtajemniczonych", nie było takowych, wtajemniczonych przeze mnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
a wam to chce sie tak klocic przy niedzieli ?
wilczku stepowy... ja tez nic z tego nie rozumiem, poza tym, ze kloca sie nie wiadomo - o co wlasnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
ulv72 napisał:
wilczku stepowy... ja tez nic z tego nie rozumiem, poza tym, ze kloca sie nie wiadomo - o co wlasnie

Już się nie kłócimy, przynajmniej na razie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
ulv72 napisał:

Jesteś Wilku najmilszy......, bo nie jestem z tym już sama......

Wilkuuuuu.....musiałam tą wypowiedz edytować......, bo wiesz.......najczęściej jest tak , że najpierw piszę......a dopiero póżniej myślę.......i pukam się w głowę.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Użytkownik panladny w wątku Edukacja w PL napisał:
...zreszta teraz,sa w modzie wszelakiego rodzaju przebieranki historyczne (patrz: awatar autora dino)...

...propagator pl. historii,przebrany za (no wlasnie,co TO ma byc) vikinga?

TO, jest pożywką dla Ciebie, panieladny. Taki cel przyświecał mi, kiedy publikowałem fotkę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...ciesze sie,twoim szczesciem panie dino.

po dlugiej tulaczce,wsrod forumowych postow,kolejny raz trafiasz do miejsca,w ktorym czujesz sie w koncu spelniony - do smietnika!

...uciekam stad,bo nie lubie mentalnego smrodu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok